Help een gezin op de vlucht.

 

GEEF OM DE VLUCHTELINGEN IN OEKRAÏNE.

Nog steeds duurt de oorlog in Oekraïne voort. Terwijl aan het front wordt gevochten, proberen de burgers het ‘normale leven’ voort te zetten. Maar de hele boel staat op zijn kop en chaos ligt overal op de loer.

 

Peter en Elizabeth Gabor, onze contactpersonen in Oekraïne, houden het hoofd koel. Ze staan voor hun volk en helpen met bedden, broden en gebed. We laten hun niet in de kou want zij kunnen dit niet alleen. Wij kunnen helpen, maar daar is geld voor nodig. Daarmee bouwen we een vangnet van hulp.

 

 

Ook Csaba Szakaly uit Hongarije zet zich in namens Hands to Help. Hij reist regelmatig vanuit Hongarije naar Oekraïne. Hij brengt geld en goederen namens ons naar de mensen in nood. Ook is hij altijd bereid om voor mensen te bidden die dat nodig hebben. Veel mensen hebben dat nodig. In nood leert men immers te bidden!

 

 

Tenslotte zetten vrijwilligers vanuit Nederland zich in. Jan Steven Eilander is één van die vrijwilligers. Afgelopen jaar ging hij al met een hulptransport naar Beregowo (Beregszasz) in de Karpaten en hij wil meer doen. Hands to Help helpt hem daarbij.

 

Op de vorige actie kwamen een hoop giften binnen. Die zijn inmiddels ingezet waar meest nodig. Dankzij de jarenlange samenwerking is er een snelle manier om giften precies daar te krijgen waar meest nodig. Het geld tot nu toe werd besteed aan eten en medicijnen voor de vluchtelingen, maar ook aan gist en vervoer van vluchtelingen en hulpgoederen.

 

Help Jan Steven, Csaba Szakely en Peter en Elizabeth Gabor om onze handen daar te zijn. Doe uw gift door de QR code hieronder te scannen of gebruik de overmakings gegevens.

 

Stichting Hands to Help is een door de belastingdienst aangemerkte ANBI. Giften aan een ANBI zijn voor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De stichting rekent maximaal 10% van de giften voor bankkosten, administratie en controle daarop.

 

HELP de vluchtelingen in Oekraïne

Direct doneren op onze rekening is de voordeligste manier van geven.

Maak een (automatische) overmaking van bijvoorbeeld €25,00 over op:

IBAN: NL16INGB0002864530
t.n.v.: Stichting Hands to Help
o.v.v.: Help mensen in Oekraïne

Of maak gebruik van onderstaand QR-code. Hiermee kan u via Givt een bedrag over boeken.

Scan de QR-code of klik op de code om direct te geven:

 

HELP de vluchtelingen in Oekraïne

Hands to Help: goed voor iedereen!