ISRAËL

 

 

 

Onder de olijfbomen delen we het Evangelie met een broeder. We zitten uit het zicht van de hoofdweg. Na afloop geven we de man een tas met wat eten. Hij heeft het moeilijk. Deze ontmoeting met geloofsbroeders is een grote bemoediging voor hem. Hier op de Westbank van Israël kost geloven meer dan wij ons kunnen voorstellen.

Hands to Help wil Joden en Arabieren bereiken met het Evangelie van vrede en verzoening. Hiervoor heeft de stichting lokaal contact met betrouwbare mensen in het land.

De man met een hart voor zowel Jood als Palestijn is David. Hij is onze contactpersoon in Israël. Hij heeft contact met Joden, Russen, Palestijnen en Arabieren. David maakt geen onderscheid. Het Woord van God doet dat ook niet.

 

Wonden worden in een ogenblik geslagen, maar herstel kost jaren van zorg en investeringen. Hands to Help zet stappen om mensen te helpen naar herstel: een voedselpakket, een bezoek of medicijnen voor een chronische aandoening. We handelen uit geloof en in gebed. Getuig met ons voor de God van Israël niets onmogelijk is. Uw donatie: de weg naar herstel.

 

 

Stichting Hands to Help is een door de belastingdienst aangemerkte ANBI. Giften aan een ANBI zijn voor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De stichting rekent maximaal 10% van de giften voor bankkosten, administratie en controle daarop.

 

DE WEG NAAR HET HERSTEL

Direct doneren op onze rekening is de voordeligste manier van geven.

Maak een (automatische) overmaking van bijvoorbeeld €25,00 over op:

IBAN: NL16INGB0002864530
t.n.v.: Stichting Hands to Help
o.v.v.: Sponsorloop Brazilië 2023

 

Scan de QR-code of klik op de code om direct te geven: