KERKEN IN BRAND

De kerk in Pakistan heeft onze hulp nodig

 

Eind augustus was Pakistan in het nieuws vanwege de kerkverbrandingen en vervolgingen van christenen…
En toen kwam de aardbeving in Marokko…
En toen kwam de overstroming in Libië.

Pakistan schoof razendsnel naar de achtergrond…. tot ik afgelopen week bericht kreeg van onze vertrouwenspersoon dat de vervolging van christenen nog steeds door gaat.
We konden het allemaal zien op het nieuws. Zeker 25 kerken brandden uit en christenen werden naar het leven gestaan.

We leven in apocalyptische tijden, maar we hoeven niet langs de kant te staan. We kunnen onze broeders en zusters daar gericht helpen door één zendingscollecte te bestemmen voor een gemeente in Pakistan.

Zendingscollecte

We zoeken 12 mensen die in hun kerk een zendingscollecte voor Pakistan willen aanvragen. We willen elke gemeente in Pakistan helpen met een bedrag van 600,- . Dat lijkt niet zoveel, maar opent de deur tot wederopbouw. Wij hopen dat zo’n bedrag gemiddeld met één zendingscollecte op te brengen is. Een kerk hier voor een gemeente daar.

Klik hier voor het persbericht

Wil je als gemeente op lange termijn betrokken zijn bij de opbouw en bemoediging van de vervolgde kerk daar, dan willen we je daar graag bij helpen. Het zal dan mogelijk zijn via whatsapp of email contact direct contact te onderhouden met een voorganger van één van de kerken daar. Stuur hiervoor even een berichtje via het contactformulier

Voor de veiligheid van onze broeders en zusters zijn de gezichten vervaagd.

 

Stichting Hands to Help is een door de belastingdienst aangemerkte ANBI. Giften aan een ANBI zijn voor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De stichting rekent maximaal 10% van de giften voor bankkosten, administratie en controle daarop.

 

Scan de QR-code of klik op de code om direct te geven

Wil je in actie komen, stuur ons een bericht via het contactformulier

Giften

IBAN: NL16 INGB 0002864530

t n v stichting Hands to Help