sponsorwandeling voor Brazilië

Brazilië – Op zaterdag 20 november gaan we weer wandelen voor de Evangelische Zending Brazilië. We doen een wandeling door de bossen van Drenthe. We verzamelen om 13:00 uur bij de koffiebar Sozo aan de Hoofdstraat 76 in Stadskanaal. De wandeling sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd. Die maaltijd doen we in het kerkgebouw aan de Irenelaan 23. Je kunt je aanmelden voor de wandeling en het eten of alleen voor het eten! Je kunt je ook aanmelden om pannenkoeken te bakken!

20 november 2021

Loop mee vanaf 13:00 uur

Trek je wandelschoenen aan!

Met de opbrengst van de actie helpen we de stichting Evangelische Zending Brazilie (EZB). Dit jaar wordt de opbrengst gebruikt voor een opleiding voor vrouwen waarmee zij zelf inkomen kunnen verwerven. De EZB geeft directe hulp op christelijke basis in de sloppenwijken van Brazilie.

Spelregels

Voor de wandeling hoef je geen inschrijfgeld te betalen. We verwachten van je dat je mensen zoekt die jouw wandeling sponsoren. Als je wandelt voor sponsorbijdragen, dan is het eten voor jou gratis. Doe je alleen mee met eten, dan kost dat 10,- per persoon. En ook dit geld komt ten goede voor Brazilië.

Meld je nu aan voor de sponsorloop!

Stuur een e-mail naar info@hands-to-help.nl

Giften

IBAN: NL16 INGB 0002864530

t n v stichting Hands to Help