sponsorwandeling voor Brazilië

  • Brazilië – Op zaterdag 20 november gaan we weer wandelen voor de Evangelische Zending Brazilië. We doen een wandeling door de bossen van Drenthe. We verzamelen om 13:00 uur bij de koffiebar Sozo aan de Hoofdstraat 76 in Stadskanaal. Je kunt je nu aanmelden voor de wandeling. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Aansluitend drinken we in de buitenlucht warme chocolademelk met eventueel slagroom. En eten nog iets warms.
  • In het oorspronkelijk plan zouden we ook samen eten, maar dat is met de nieuwe maatregelen rond Corona niet verstandig.

20 november 2021

Loop mee vanaf 13:00 uur

Trek je wandelschoenen aan!

Met de opbrengst van de actie helpen we de stichting Evangelische Zending Brazilie (EZB). Dit jaar wordt de opbrengst gebruikt voor een opleiding voor vrouwen waarmee zij zelf inkomen kunnen verwerven. De EZB geeft directe hulp op christelijke basis in de sloppenwijken van Brazilie.

Spelregels

Voor de wandeling hoef je geen inschrijfgeld te betalen. We verwachten van je dat je mensen zoekt die jouw wandeling sponsoren. Als je wandelt voor sponsorbijdragen, dan is de versnapering onderweg voor jou gratis.

 

Via de QR-code die hier links staat, kun je geld overboeken. Gewoon  met je camera in je Smartphone scannen en dan op de link drukken die je doorstuurt naar je eigen bankomgeving.

Meld je nu aan voor de sponsorloop!

Stuur een e-mail naar info@hands-to-help.nl

Giften

IBAN: NL16 INGB 0002864530

t n v stichting Hands to Help